Tows en De Plaats marketing

De Plaats heeft een totaalconcept voor ondernemers dat betrekking heeft op Online en Offline services. De visie en diensten van Tows markting sluit goed aan bij dit concept.

Wat doet Tows marketing?

Met verschillende vormen van training, advies en realisatie helpt Tows bedrijven effectief en meetbaar hun online activiteiten te optimaliseren en daarmee het resultaat van hun marketing en sales inspanningen te maximaliseren. Tows weet de vertaalslag te maken van heldere strategie naar succesvolle implementatie. Door de inzet van onder andere website optimalisatie, online adverteren, seo en social media helpt Tows ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen op (online) marketing- en communicatiegebied.

Online marketing

Online marketing is tegenwoordig binnen de beschikbare communicatiemiddelen niet meer weg te denken en wordt alsmaar belangrijker. In 2020 zal 52% van alle aankopen online plaatsvinden. Dit kan een bedreiging voor uw organisatie zijn, maar creëert ook heel veel kansen.

Wij helpen u graag deze kansen te benutten door u te adviseren en te begeleiden op het gebied van online marketing. Onderstaande diensten schetsen een aantal direct toepasbare middelen.

Website optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie
Uw website staat niet op de eerste twee pagina's van Google en u krijgt te weinig bezoekers via zoekmachines op uw website? Wij adviseren u graag hoe u beter gevonden wordt en hoe u meer relevante bezoekers op uw website krijgt.

Conversie optimalisatie
Uw website wordt wel gevonden, maar het aantal bezoekers dat contact opneemt of een aankoop doet blijft achter? Wij adviseren u graag hoe u meer resultaat kunt behalen met uw huidige bezoekersaantallen.

Adverteren / Social

Online adverteren
Uw website wordt goed gevonden en de conversie is optimaal, maar u wilt meer bezoekers? Wij adviseren u graag hoe u meetbaar en zeer kostenefficiënt online kunt adverteren.

Social media
U bent bekend met social media en gebruikt het ook in meer- of mindere mate, maar u weet niet precies hoe u het maximale eruit haalt? Graag helpen wij u bij het zo efficiënt en effectief inzetten van de verschillende social media platformen.